Nyheder fra ID Academy

Her finder du de 5 seneste nyheder ved ID Academy og et direkte link hen til dem. Hvis det er et arrangement, så vil der også herfra være mulighed for at tilmelde sig. F.eks. en meditationsaften eller et foredrag.

Artikel med Ole Vadum Dahl

Læs det spændende og meget informative interview med forfatter og mentor, Ole Vadum Dahl, om intentionerne med den spirituelle mentoruddannelse. Er mentorrollen en ny fagruppe og et tegn i tiden? Få svar på det på ID Bloggen.

Bemærk de nye holdstarter på ID Mentor Uddannelsen både i Silkeborg og på Midtsjælland.

Læs mere om uddannelsen her: www.id-mentoruddannelsen.dk

Spirituel mentoruddannelse med Ole Vadum Dahl

  • Er du en af dem der føler, at dit liv på mange måder fungerer relativt godt, når det handler om parforhold, familie, venner, job osv.?
  • Men er det alligevel som om, der mangler noget, hvis ikke der er et større perspektiv eller formål med din tilværelset?
  • Hører du til blandt dem, som har erkendt, at du trods et tilsyneladende velfungerende liv på en måde oplever, at livet er fattigt, hvis ikke du har spiritualiteten med i hverdagen?

Måske er du en af de efterhånden mange, som gennem kortere eller længere tid har eksperimenteret med forskellige former for meditation og deltaget i diverse kurser og seminarer omkring spirituelle emner.

Og måske er du en af dem, som har bemærket, at du trods flere dybe oplevelser med meditation og spiritualitet stadig bliver "taget" af de daglige rutiner og gøremål, og ikke får intuitionen, visionerne og de spirituelle indsigter tilstrækkeligt med ind i din travle hverdag.

  • Hvorfor er det for de fleste så svært at få integreret deres spirituelle oplevelser og indsigter med det almindelige praktiske liv?
  • Hvorfor falder man tilbage til sine gamle reaktionsmønstre og mere snævre måde at opfatte tilværelsen på, selv når man har haft dybe spirituelle erkendelser og oplevet hvor fantastisk det er at møde andre mennesker og verden med et åbent hjerte?
  • Hvordan kan vi tage et kvantespring fra at have sporadiske spirituelle oplevelser, og til reelt at udvikle os spirituelt, så vi begynder at leve spiritualiteten i hverdagen?

Det er noget af det, den nye ID Mentoruddannelse på ID Academy bl.a. giver en række svar på.

Efter i mere end 20 år at have stået i spidsen for over 70 psykoterapeutiske uddannelseshold, og siden 2005 at have haft ansvaret for mere end 30 2-årige uddannelsesforløb i life coaching, har Ole Vadum Dahl nu skabt et nyt trænings- og uddannelsesforløb i spirituel mentoring.

Ole har i ca. 33 år beskæftiget sig indgående med spirituel udvikling og meditation, og han har i flere år følt en voksende trang til at lave et nyt spirituelt trænings- og uddannelsesforløb, som har energiarbejde, bevidsthedsudvikling og meditation som sit hovedfokus.
Og nu mener han så, at timingen er rigtig.

Forløbet er en spirituel mentoruddannelse, hvor deltagerne med chakrasystemet som ramme gennemgår en dyb spirituel udvikling over et par år og samtidigt bliver trænet i at videregive deres egen spirituelle erfaring til andre.

Læs mere på http://www.id-mentoruddannelsen.dk


Gratis online foredrag om kærlighed og parforhold

Meld dig til det gratis online mini kursus med Ole Vadum Dahl, "At vokse sammen", som handler om kærlighed og parforhold. Ole fortæller og underholder på sin sædvanlige humoristiske måde om dette evige aktuelle emne, som berører os alle.

I dette kursus fortæller Ole om:

  • Forskellige typer parforhold,

  • Hvad det i virkeligheden er, vi forelsker os i hos hinanden,- (det er noget andet, end du måske tror) -

  • Hvordan vores parforhold formes efter vores opvækst og forholdet til forældre og søskende,

  • Hvordan vi ubevidst udspiller temaer fra vores tidlige barndom i vores aktuelle parforhold mm.

Ole kommer ind på rigtig mange typiske temaer, som du garanteret kan genkende fra dit aktuelle og måske også tidligere parforhold, og du vil ind imellem både få røde ører og et godt grin i løbet af de små lektioner.

Du vil modtage kurset via eMail som 7 små lektioner med links til nogle både meget tankevækkende og sjove lydklip med Ole Vadum Dahl.

. - Der kommer 2 lektioner om ugen.

Få en forsmag på online kurset ved at klikke på play-knappen i playeren herunder, og lyt til den første lille del af foredraget:


Er det første gang du tilmelder dig et online kursus på Vadum DK, så udfylder du bare formularfelterne på tilmeldingssiden, hvorefter du modtager en bekræftelses-mail.
Er du allerede tilmeldt andre kurser på Vadum DK, så tilmelder du dig bare dette kursus med de samme login informationer, som du allerede er registreret med.

Altsammen kan du gøre ved at klikke dig over på tilmeldingssiden her:
Gå til tilmeldingssiden - At vokse sammen på Vadum DK.

God fornøjelse.

Kanalvælger

Selvudviklingskanalen
Ole Vadum Dahls webside om personlig og spirituel udvikling.

Parforholdskanalen
Ole Vadum Dahls webside om kærlighed, seksualitet og parforhold.

Coachingkanalen
Ole Vadum Dahls webside om coaching og kunsten at leve.

Meditationskanalen
Ole Vadum Dahls webside om meditation.

Modtag lejlighedsvise nyheder og information om coaching, psykoterapi og selvudvikling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev